Datum za 11 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Naturally 7: Get up stand up

Dit concert zou plaatsvinden op zaterdag 29 oktober 2022. Die uitvoering is op verzoek van het gezelschap geannuleerd. Kaarthouders zijn persoonlijk op de hoogte gesteld. De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 boekt wereldwijd succes met hun fenomenale Vocal Play. Met hun meerstemmige zang bereiken de zangers een ongekend niveau. Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een complete band. Hun geluid is onovertroffen en verbazingwekkend. Luister naar remixes van beroemde hits als ‘Wall of Sound’, ‘Feel it’ en ‘Fix You’.

De zeven mannen van Naturally 7 brengen het meerstemmige zang naar een ongekend niveau. Na de onuitwisbare indruk die de groep tijdens eerdere tournees in Nederlands maakte, zijn de uit New York afkomstige stemkunstenaars in 2022 opnieuw on tour. En ja, nog steeds zónder instrumenten. Met hun stemmen bootsen de mannen op verbluffende wijze trompetten, elektrische gitaren, bas, cello, harmonica, drums, you name it na. Sluit je ogen en je hoort een fantastische band. Doe ze open en je ziet zeven unieke zangers. Op het repertoire prijken eigen composities en de betere popsongs, die in verrassende vocale vermommingen de zaal in worden geslingerd.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.