Niels Geusebroek Sings Coldplay

Terug naar overzicht
Datum za 04 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De immens populaire band Coldplay is voor veel mensen van grote betekenis. Zo ook voor singer-songwriter Niels Geusebroek. Met name de eerste albums Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y en Viva La Vida maken Coldplay voor hem tot een tijdloze band. Niels is dan ook in zijn nopjes met deze theatertour: ‘Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te mogen spelen.’ Samen met zijn band speelt Niels Geusebroek de grootste hits van Coldplay en zet hij onze schouwburg gegarandeerd op z’n kop!

Niels Geusebroek (1979) is een Nederlandse zanger en componist. Samen met Frans van Essen richt hij in 1996 de band Silkstone op. Met de band scoort hij bescheiden hits als 'Ready' en 'Here In Your World'. In 2011 doet hij mee aan The Voice Of Holland en haalt hij de halve finale. In 2012 scoort hij een grote hit met het nummer 'Year Of Summer'.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.