Niet Gehinderd Door Enige Kennis

Terug naar overzicht
Datum za 25 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten; Niet Gehinderd Door Enige Kennis.

Jasper van der Veen (Groningen, 1987) sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival en debuteerde vervolgens in 2021 succesvol met zijn voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Jasper studeerde Politicologie aan de UvA en volgde de theateropleiding van Selma Susanna. In 2012 en 2013 stond hij in de finales van zowel het Groninger als Amsterdams Studenten Festival. Jasper maakte kilometers bij Comedytrain, speelde mee in de line-ups van Cabarestafette en was te zien in dubbelprogramma's met Ronald Goedemondt, Jeroen Leenders en Henry van Loon.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.