Datum za 05 nov. Locatie Oyfo Techniekmuseum
F. Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Night at the Museum Oyfo

Op zaterdagavond 5 november vindt van 20.00 tot 23.00 uur de eerste Night at the Museum plaats in Oyfo Techniekmuseum. Een avond met een programma voor volwassenen. Tijdens deze avond kan jij individueel deel uit maken van een groep. Er kan gedanst worden, je kan onderdeel zijn van een muziekinstallatie en er is een mogelijkheid om een oude game te spelen tijdens de LAN party.

In Harmonic Connection

Hoe kan kunst gebruikt worden om mensen te verbinden? Met de mens als instrument gaat het publiek, in de installatie van Merle te Velthuis, de verbinding met elkaar aan op een veilige manier binnen jouw sociale afstand. Je wordt uitgenodigd om de ruimte te verkennen door samen verschillende sensoren in beweging te brengen. Er ontstaat hierdoor een sociaal instrument dat de afstand tussen mensen zichtbaar en hoorbaar maakt.

Silent disco

De machinehal wordt omgetoverd tot dansvloer voor een silent disco. Vraag een plaatje aan, zet je koptelefoon op, en gooi je voeten van de vloer. Tijdens deze disco dans je tussen de oude machines en motoren door en geniet je van de muziek.

Lan Party

Verlang jij af en toe ook nog terug naar die goede oude tijd waarin je, nadat je had ingebeld, een computergame op je zolderkamer speelde? Koen en Thijs maken het mogelijk om deze avond in ons museum weer in de wereld van de oude games te duiken. Speel jouw favoriete game van vroeger met de techniek van nu waardoor je de mogelijkheid hebt om dit samen met anderen in dezelfde omgeving te laten plaatsvinden.

Lust

Combineer jouw bezoek aan Night at the Museum met een etentje bij Lust. Speciaal voor deze avond heeft Lust een daghap voor 15,00 euro per persoon. In het museum mag niet gegeten en gedronken worden maar tijdens Night at the Museum biedt Lust de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in onze foyer.

Via deze link koop je een ticket voor deze avond.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 5 in de voorverkoop, € 7,50 op de avond zelf aan de deur. Museumkaart houders hebben gratis entree.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.