Night at the Museum: Oyfo vinted live

Terug naar overzicht
Datum vr 13 jan. Locatie Oyfo Techniekmuseum
F. Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Night at the Museum: Oyfo vinted live

Op vrijdag 13 januari is de tweede editie van Night at the Museum in Oyfo Techniekmuseum. De avond zal in het teken staan van kleding, mode en ontwerpen. Kom de modeshow bekijken, eigen kleding ruilen en doe mee met de workshops.

Modeshow

Iedereen draagt kleding en het lijkt de normaalste zaak van de wereld dat we dit kopen in de winkel en direct dragen. Een aantal creatievelingen onder ons, die liever zelf kleding maken of gekochte kleding vernieuwd door er een kunstige draai aan te geven, stelt hun kleding beschikbaar om te showen op de catwalk in ons museum. Bekijk deze zelfgemaakte of vernieuwde kleding om 20.30 uur tijdens de modeshow.

Advies

Met haar eigen kennis en passie voor duurzaamheid helpt Roos, van 'preowendbyroos', je graag met adviezen om een duurzame kledingkast naar jouw stijl te creëren. Tussen 21.00 en 22.00 uur is Roos beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast verkoopt zij haar eigen tweedehands kleding die je tegen contante betaling kunt overkopen. Neem je portemonnee dus mee!

Carmen van 'Beetje laten Bloezen' is tijdens deze avond beschikbaar tussen 21.00 en 22.00 uur om de basis van kleuren uit te leggen. Zij geeft je de gelegenheid om een quick scan uit te voeren waarbij voor jou duidelijk wordt welke kleuren je beter kunt vermijden en welke kleuren juist goed bij je huid passen. Dit is geen volledige analyse, maar een mooie basis om je kast duurzaam in te delen. Hier vind je meer informatie over Carmen.

Jonne Klein Oonk is een echt expert in verkopen via Vinted. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby zoals ze zelf uitlegd. Deze vrijdag zal zij haar kleding in ons museum verkopen en daarnaast staat ze open voor vragen. Want hoe richt je jouw Vinted pagina nou zo succesvol in?

Workshop

Draag jij die ene blouse nooit meer omdat er een knoopje mist of heb jij een heerlijke shirt maar ben je er een beetje op uitgekeken omdat ie wat saai is? Tijdens deze "Night at the Museum" heb je de kans om door middel van knopen jouw kledingstuk weer te repareren, uniek en mooi te maken. Greta heeft een groot aanbod aan knopen, waar vast iets voor jou bij zit om creatief mee aan de slag te gaan.

Kledingruil

Tijdens deze kleding avond heb je de mogelijkheid om jouw kleding te ruilen. Neem (maximaal 2) kledingstukken mee en ruil ze met een kledingstuk van één van onze kledingrekken. Als je tussen onze rekken niks leuks of passends vindt, en jouw eigen kleding hangt er nog, mag je die eventueel weer meenemen naar huis.

De eisen voor meegebrachte kleding zijn als volgt:
- kleding is onbeschadigd (geen scheuren, gaten of pillige stof)
- kleding is geen ondergoed of sportkleding
- kleding is schoon

Tickets

Koop hier je ticket.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 5,- online in de voorverkoop en € 7,50 op de avond zelf aan de deur. Heb je een museumkaart? Dan kun je gratis naar binnen. Neem de kaart wel mee zodat we hem kunnen scannen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.