Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Nino Gvetadze - Briljant en innemend pianospel

Terug naar overzicht
Datum zo 14 feb. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7555 AG Hengelo

Openingstijden:

Zondag 17.00 - 19.00 uur

Nino Gvetadze - Briljant en innemend pianospel

Nino Gvetadze is geboren en opgegroeid in Tbilisi, Georgië. In korte tijd is ze uitgegroeid tot een pianiste van formaat die alom roem oogstte in Azië en Europa. Ze won prijzen bij de Internationale Franz Liszt Competitie in 2008 en won de Berlotti-Buitoini Trust Award in 2010. In haar concert speelt ze werken van Clara Schumann, Robert Schumann, Cyril Scott en Nodar Gabunia.

In het seizoen 18-19 was Nino het gezicht van Radio Classic FM en trad ze solo op in de Waterstaatskerk. Zowel als solist of in concerten met gerenommeerde orkesten maakt zij grote indruk. Haar cd-opname van de 24 preludes van Chopin figureerde op de longlist voor de ‘Preis der deutschen Schallplattenkritik’. Haar nieuwste cd met werk van Cyril Scott behoort tot de beste klassieke albums van 2019.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€18,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.