Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

NK Masters Atletiek 2021

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 19 sep. Locatie FBK Stadion
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo

NK Masters Atletiek 2021

Na uitstel komt gelukkig geen afstel. De organisatie is bezig met de laatste puntjes op de i te zetten om er een geweldige wedstrijd van te maken.

De NK Masters 2021 in Hengelo in het FBK stadion is een meerdaags atletiek evenement waar atleten van 35+ strijden om Nationaal Kampioen te worden. Het is een samenwerking met de gemeente Hengelo, de stichting FBK Games en de atletiekvereniging MPM Hengelo. Totaal hebben 479 atleten zich aangemeld.

Masters

Masters zijn atleten vanaf 35 jaar die strijden om Nederlands Kampioen te worden op een of meerdere onderdelen. Kogelstoten, Hordenlopen en Hoogspringen is een aantal onderdelen. Net als diverse sprint en hardloopafstanden. De oudste deelnemer is 86 jaar en komt uit de 5km. Hoe gaaf is dat?

Een aantal Twentse toppers verschijnen ook aan de start: Wan Bakx op o.a. de 100m Horden, Martin Regtop bij de werponderdelen, Frank Kosters gaat hoogspringen en Paul Boer komt o.a. uit op de 400m.

Toeschouwers

Toeschouwers mogen aanwezig zijn met in achtneming van de corona regels: 1,5 m afstand houden en een vaste zitplaats innemen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.