Datum do 28 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Ouders: je kunt niet mét, maar ook niet zónder ze. Een voorstelling over opvoeding en hardnekkige rolpatronen. Wie leert er nu van wie en wie draagt er hier de broek/rok/broekrok? Een absurdistische peuterperformance over een echtpaar dat in sneltreinvaart zomaar baby’s krijgt en niet goed weet wat ze ermee aan moeten. Maar tegelijkertijd ook niet aan elkaar of zichzelf kunnen toegeven dat ze alle controle hebben verloren.Tip! Bestel de Jeugdserie 4 - 6 jaar en bezoek vier voorstellingen voor slechts € 26,00!

In de lijn van Aaipet en BullyBully maakt artistiek directeur René Geerlings zijn vijfde peuterproductie. Hij neemt graag grote thema’s zoals anarchisme, digitalisering, aandachtsverslaving en dictatuur en presenteert deze op duplo-niveau aan de allerkleinsten en aanhang. De kwaliteit van zijn fysieke en taalloze werk wordt internationaal erkend en zijn oeuvre toert over de hele wereld.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 9,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.