Kunst & Cultuur

Oeverloos, kunstobjecten op de vijver

Terug naar overzicht
Datum t/m do 30 sep. Locatie Prins Bernhardplantsoen

Oeverloos, kunstobjecten op de vijver

Stichting Bernhards Ontmoeting organiseert van 31 mei tot en met 30 september de tentoonstelling "Oeverloos, kunstobjecten op de vijver" in het Prins Bernhardplantsoen.

Acht kunstenaars

Acht kunstenaars zijn door 2 onafhankelijke curatoren, Jose Anna Maria Verstappen en Ricardo Liong-A-Kong uitgenodigd om de kunstobjecten op de vijver te exposeren. De acht kunstenaars zijn Adrie Arendsman, André Boone, Hedy Hempe, Peter Hoogers, Willemijn Nijman, Margit Rusert, Guus Schildkamp en Johannes ZomerVijver.

De manier waarop de kunstenaar de wereld bekijkt en beleeft is uniek. Vanuit zijn of haar kunst ontstaat een eigen versie. Iets nieuws, iets anders. Dat de wereld van de kunstenaar en die van het publiek elkaar ontmoeten is niet altijd vanzelfsprekend. Ergens moet een beweging plaatsvinden, een vertaling, een ervaring, of nieuwe inzichten krijgen in je leven of de wereld om je heen. Hoe dit werkt is fascinerend, want iedere bezoeker beleeft de werken op zijn of haar eigen manier!

Opening

De opening van de tentoonstelling is zondag 30 mei om 14.30 uur bij de vijver van het plantsoen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

bernhardsontmoeting.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.