Muziek

On Fire

Terug naar overzicht
Datum do 25 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Geïnspireerd door de beroemde urenlange liveconcerten die Bruce Springsteen over de hele wereld geeft, is in 2017 de tributeband Brucified ontstaan. Vijf jaar later was deze band finalist bij het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands’. Met hun enthousiasme brengen ze een prachtige en veelzijdige ode aan Bruce Springsteen & The E Street Band.Springsteen haalt zijn inspiratie uit het leven. De kleine en grote gebeurtenissen van alle dag, maar ook artiesten zoals Elvis Presley, The Beatles en Johnny Cash leidden hem de weg naar de geweldige tekstschrijver, zanger en muzikant die hij is geworden. Brucified neemt je mee op deze reis. Van Bruce’s mooiste ballads tot rock and roll en van duetten tot muzikale ensembles. Kom kijken, geniet mee en get brucified!

In 2022 deed Brucified mee aan het tv-programma ‘The Tribute, Battle Of The Bands’. In de finale wisten zij de derde plaats te bemachtigen en daarmee de Ziggo Dome te bereiken. 17.000 bezoekers genoten van het Bruce Springsteen repertoire, gebracht door Brucified!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.