Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Online avond met Bart Chabot

Terug naar overzicht
Datum ma 08 mrt. Locatie Zoom

Openingstijden:

Maandag 20.00 - 21.00 uur

Online avond met Bart Chabot

Op 8 maart organiseren de Bibliotheken van Hengelo, Hof van Twente, Oldenzaal en Enschede een literaire avond via videobelprogramma Zoom. Schrijver en tv-persoonlijkheid Bart Chabot is te gast. Hij wordt geïnterviewd door Tubantiajournalist Marjon Kok over zijn nieuwste boek Mijn vaders hand.

Bart Chabot

Velen kennen Bart Chabot. Als schrijver, als biograaf van Herman Brood of van tv. Maar wie kent Bart Chabot echt? Wie gaat er achter hem schuil? Tijdens deze online avond interviewt journalist Marjon Kok hem over zijn nieuwste boek Mijn vaders hand.

Pas wanneer hij in 2018 voor de zoveelste keer in het ziekenhuis belandt en de dood in de ogen kijkt, stelt hij zichzelf, na lang uitstel, de vraag wie Bart Chabot nou echt is.

Hij graaft naar zijn Haagse wortels en doorwroet zijn jeugd. Op nietsontziende en aangrijpende wijze doet hij vanuit zijn ziekenhuisbed verslag van een rijk maar getroebleerd leven. Het boek 'Mijn vaders hand' is een indringende en zeer persoonlijke roman, nuchter en met humor geschreven.

Interview

Marjon Kok, journalist bij Tubantia, zal Bart Chabot interviewen over zijn nieuwste boek, maar er is natuurlijk ook ruimte om zelf vragen te stellen.

Aanmelden

Deelnemen aan deze online avond is gratis. Het is wel noodzakelijk je van te voren aan te melden. Dat kan door uiterlijk zondag 7 maart een kaartje te reserveren via deze link. Na aanmelding krijgen de deelnemers de Zoomlink en inloggegevens toegestuurd.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

bibliotheekhengelo.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.