Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Schrijvers in het Park - Tommy Wieringa

Terug naar overzicht
Datum zo 22 aug. Locatie Paviljoen de Ontmoeting
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

Openingstijden:

Zondag 11.00 - 12.30 uur

Schrijvers in het Park - Tommy Wieringa

Een verrassing voor de lezers van goede boeken aan het eind van de zomervakantie. Schrijver Tommy Wieringa ontmoet zijn lezers en fans in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. Op het terras van Paviljoen De Ontmoeting, onder het gebladerte van de prachtige rode beuk, vertelt hij het verhaal achter zijn vele bestsellers. Natuurlijk komt de ‘Twentse’ roman De heilige Rita extra aan bod.

De heilige Rita

Deze verpletterende roman gaat over een vader en een zoon, en over de nieuwe tijd in een traditioneel grensdrop. De heilige Rita is bekroond met de Bookspot Lezers- en Literatuurprijs en de publieksprijzen de Gouden Boekenuil en de Inktaap.

Maar natuurlijk komen zijn andere boeken ook aan de orde, alsmede zijn interview met Barack Obama en zijn columns in diverse media.

Schrijvers in het Park

De zomerse reeks ‘Schrijvers in het Park’ is een initiatief van de stichting Hengelo Leest en Dorine Holman (o.a. ook organisator van Lutterzand Literair). De ontmoeting met de In Twente geboren en voor deel ook getogen Wieringa vindt plaats op zondag 22 augustus om 11.00 uur tot circa 12.30 uur, inclusief een pauze. Er zijn maximaal 75 stoelen beschikbaar.

Entree: 10 euro (inclusief een drankje naar keuze). Betalen (bij voorkeur contant) kan bij de entree van het terras, waar de RIVM-richtlijnen voor terrasbeleid worden aangehouden. Bij regenachtig weer gaan de ontmoetingen gewoon door en zijn de zitplaatsen overdekt. Na afloop is er gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren door de auteur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00 incl. een drankje naar keuze

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.