Datum vr 22 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Na omzwervingen door Amerika is Ricky weer in Nederland en stelt ze zichzelf de vraag: wat zocht ze al die tijd? Ricky gaat terug naar haar roots in Zuid-Holland en naar haar allereerste ambitie: betekenisvolle, persoonlijke liedjes maken! Liedjes die troosten, die je hard mee kunt zingen, gewoon weer in het Nederlands. Met haar vrienden van Ocobar maakte ze onwijs gerse* liedjes die soms weemoedig maken en dan weer zorgen dat je vol goede moed vooruit kunt. Wat blijkt? Soms moet je rondzwerven om daarna te kunnen waarderen waar je eigenlijk al die tijd al was. Ver zoeken om heel dichtbij te vinden waar je het meest op je plek bent...

Dit najaar verschijnt haar nieuwe Nederlandstalige plaat, ‘Altijd Iemand’, gemaakt met oa. de mannen van de Rotterdamse band Ocobar. Een plaat waarin alles bij elkaar komt: Ricky’s liefde voor Americana maar ook haar liefde voor de Nederlandse taal. ‘Dit album is mijn persoonlijkste plaat tot nu toe’ zegt Ricky er over. *gers: oer-Rotterdams voor iets wat gaaf of tof is.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.