Start van het nieuwe filmseizoen: Encore

Terug naar overzicht
Datum za 02 sep. Locatie Schouwburgplein
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Start van het nieuwe filmseizoen: Encore

Filmhuis Hengelo presenteert traditiegetrouw de start van het nieuwe filmseizoen met een gratis toegankelijke buitenfilm op het Schouwburgplein: Encore!

Voor zijn nieuwe film duikt Cédric Klapisch in de wereld van de dans. De 26-jarige balletdanseres Élise loopt tijdens en voorstelling een blessure op en krijgt te horen dat ze waarschijnlijk nooit meer zal kunnen dansen. Ze is haar doel wijt en moet haar leven een andere wending geven. Met hulp van vrienden vindt ze ander werk. Dat voert haar naar Bretagne waar ze een gezelschap voor moderne dans ontmoet. De nieuwe ervaringen en vriendschappen wakkeren het vuur weer in haar aan. Zal ze toch weer kunnen dansen? Hoofdrolspeelster Marion Barbeau is prima ballerina bij het beroemde ballet van de Parijse Opera. Daarnaast verzekerde Klapisch zich voor Encore van de samenwerking met choreograaf Hofesh Shechter en zijn gezelschap. Heerlijke feelgoodfilm.

Klik hier voor meer informatie over buitenfilms van Filmhuis Hengelo

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.