Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

"Op de Schop Expo" Christiane Middendorf

Terug naar overzicht
Datum zo 13 sep. t/m zo 11 okt. Locatie Galerie de Pook
Deldenerstraat 77
7555 AG Hengelo

"Op de Schop Expo" Christiane Middendorf

Tot het eind van dit jaar gaat de Deldenerstraat op de schop. Voor galerie de Pook een aanleiding om tot het einde van de wegwerkzaamheden elke maand een “Op de Schop Expo” te organiseren bestaande uit een selectie aangekocht werk van een kunstenaar die bij hen heeft geëxposeerd. Na de 3e “Op de Schop Expo” met werk van Rob Weddepohl, is het nu de beurt aan de Duitse kunstenares Christiane Middendorf.

Christiane Middendorf

Christiane Middendorf schildert met een expressionistisch penseelwerk en leeft zich uit in haar motieven, ze zet de kleuren op een manier die evenzeer door haar emoties als door haar hoofd wordt beheerst. Elk van deze kleurgebaren is een persoonlijke ervaring. In haar stijl mengt ze naar believen representatieve en abstracte elementen.

Ze hecht veel belang aan haar kleurencomposities, de helderheid, intensiteit en levendigheid van de kleuren is in veel van haar schilderijen terug te vinden.

Het ervaren en voelen van de kleuren met alles wat ze uitdrukken moet voor iedere kijker een onafhankelijke ervaring zijn.

Maximaal 8 bezoekers tegelijkertijd toegestaan in de galerie.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

depook.nl
info@depook.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.