Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Op vakantie in Hengelo

Terug naar overzicht
Datum t/m vr 20 aug. Locatie Sportpark Driene
Sportlaan Driene 8
7552 HA Hengelo

Op vakantie in Hengelo

Ook dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Hengelo lekker bewegen in de stad. Na het grote succes van vorig jaar en de vele positieve reacties hebben Wijkracht en het platform Hengelo Helemaal Stil? de handen opnieuw ineen geslagen. Maar dit kan niet zonder hulp van de sportaanbieders en beweegaanbieders.

Op vakantie in Hengelo

‘Op vakantie in Hengelo’ is een initiatief van Tijs Jagers van ‘Hengelo Helemaal Stil?’ en Tanja Diepenmaat van Wijkracht, met ondersteuning van de gemeente Hengelo. Het initiatief is ontstaan toen vorig jaar vanwege de coronamaatregelen veel (sport)activiteiten niet door konden gaan. Als alternatief is ‘Op vakantie in Hengelo’ ontstaan, waar Corono-proof activiteiten georganiseerd zijn op het marktplein in Hengelo, met succes! Gelukkig nemen de versoepelingen toe en is er weer meer mogelijk. Genoeg reden voor een tweede editie van ‘Op vakantie in Hengelo’. Echter is het dit jaar niet toegestaan in de binnenstad, maar is er een prachtige locatie voor in de plaats gekomen in Hengelo: Sportpark Driene!

Doe je mee?

Er is voor iedereen wat wils: van breakdance tot yoga, van paaldans tot hoepelen en van rugby tot zumba.. Lijkt het je leuk om een keer, geheel vrijblijvend, een les mee te doen? Meldt je dan nu aan via de website.

Programma

De precieze invulling van het programma volgt is ook te vinden op de website!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.