Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Open Ateliers Hengelo 2021

Terug naar overzicht
Datum za 21 aug. t/m zo 22 aug. Locatie Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag en Zondag 11.00 - 17.00 uur

Open Ateliers Hengelo 2021

40 Professionele Hengelose kunstenaars zetten dat weekend van 11.00 tot 17.00 uur de deuren van hun ateliers open voor belangstellenden. Er is dus veel te zien. Bij Hengelo Promotie en de Bibliotheek liggen flyers waarop je kunt zien waar je moet zijn. Deze informatie is ook te vinden op www.openateliershengelo.nl.

Opening

Het Open Ateliers Weekend begint op vrijdagmiddag 20 augustus om 16.00 uur met de onthulling van een fotowand bij Hengelo Promotie aan het Marktplein. Op deze fotowand zijn de miniaturen vergroot weergegeven met de naam van de kunstenaar. Zo kun je kiezen van welke kunstenaar je graag meer werk wilt zien in zijn/haar atelier.

Picknicken

Om het fietsen of rijden langs de ateliers extra aantrekkelijk te maken kunnen jullie ook op de boerderij aan de Strootbeekweg 190 picknicken. Je zorgt wel zelf voor je eten, de organisatie zorgt voor een kop koffie of thee.

Kunst in de Kasbah

Alle kunstenaars hebben ook een miniatuur gemaakt. Die zijn tot en met 26 september te zien in “Kunst in de Kasbah”, de expositieruimte aan de Bazaar 8. De openingstijden zijn tijdens het Open Ateliers weekend van 11.00 tot 17.00 uur, daarna op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

openateliershengelo.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.