Open Avond: Hengelose Amateur Fotografen Vereniging

Terug naar overzicht
Datum ma 11 apr. Locatie Clubhuis bij voetbalvereniging Juliana'32
Zwavertsweg 108
7552 ML Hengelo

Open Avond: Hengelose Amateur Fotografen Vereniging

Altijd al eens willen weten wat de leden van fotoclub HAFV in Hengelo zoal doen tijdens een clubavond? Dat komt goed uit! Maandag 11 april houden zij een Open Avond waar je vrij bent om kennis te maken met de leden en met een doorsnee van de activiteiten die ze doen.

Er zullen vele foto's te zien zijn, geprint en in passe partout zoals bij de interne en externe fotowedstrijden. Je kunt meemaken wat een fotobespreking inhoudt. Daarvoor mag je, als je dat leuk vindt, ook een eigen foto (geprint of op mobiel) meenemen. Heb je vragen over de zogeheten belichtingsdriehoek dan zijn er voldoende leden die je dat willen uitleggen en wat de verschillende mogelijkheden voor invloed kunnen hebben op jouw foto's.

Nét die handige tip

Hoe maak je een opstelling voor het fotograferen van olie en water, of een flatlay? Je kunt het zien tijdens de Open Avond. Seriefotografie, hoe ziet zo'n serie eruit en wat zijn de kenmerken. Heb je een vraag over fotobewerking? Welke programma's worden het meest gebruikt en hoe werken ze? Ga in gesprek met aanwezige fotografen wie weet hebben ze wel net die tip voor je die je weer verder helpt bij je eigen fotografie. En ze kunnen sommige dingen ook gewoon ter plekke aan je laten zien.

HAFV

De HAFV is een levendige veelzijdige vereniging van actieve leden die vooral veel plezier hebben in fotograferen en de kennis die ze daarmee vergaard hebben graag met je delen.

Waar moet je zijn?

Vanaf 20.00 uur ben je welkom in het clubhuis op het terrein van voetbalvereniging Juliana'32 aan de Zwavertsweg te Hengelo. Meer informatie over de vereniging én de jubileumactiviteiten kun je vinden op de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

hafv.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.