Open dag bij de Kasbah winkeltjes

Terug naar overzicht
Datum za 27 mei Locatie Jacques Perkstraat 0
7552 JW Hengelo Hengelo Groot driene

Open dag bij de Kasbah winkeltjes

De winkeltjes zijn weer goed toegankelijk, om dat te vieren willen de winkeltjes een open huis houden en wel op zaterdag 27 mei.
Naast deze winkeltjes zijn er de overige winkeltjes met hun diverse aanbod, van kaarten en decoraties met wolvilt, eigengemaakte huis en tuin decoraties, 2de handskleding, kralen, spullen uit grootmoederstijd, gehaakte knuffels, marklin trein onderdelen tot heerlijke potten honing.
Een mooie gelegenheid dus om op deze zaterdag kennis te maken met de nieuwe en reeds bestaande winkeltjes , die normaliter op donderdag en vrijdagmiddag geopend zijn (JW Mode is geopend op woensdag, vrijdag middag en op zaterdag).

Nieuwe winkeltjes

Ook openen die dag 2 nieuwe winkeltjes.
Aan de Eendengang 10 opent Tien, daar is van alles te zien, van retro tot vintage, van boek tot blouse, iets groots, iets kleins, maar altijd iets fijns.
Aan de Boomgaard 6-8 opent JW mode, het is er knus en klein, maar juist voor mooie en betaalbare kleding moet je bij JW Mode zijn.

De winkeltjes zijn gevestigd onder de huizen van de Kasbah in Hengelo, een ontwerp van architect Piet Blom.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.