Kunstwerkplaats De Möllerwerf - Open Dag

Terug naar overzicht
Datum za 02 apr. Locatie Kunstwerkplaats De Möllerwerf
Oude Boekeloseweg 31
7553 DS Hengelo

Kunstwerkplaats De Möllerwerf - Open Dag

Op zaterdag 2 april tussen 10.00 en 19.00 uur ben je welkom tijdens de open dag. Kom een lekkere verse zak gratis popcorn halen en geniet aan de kade van het spectaculaire uitzicht op de Hengelose haven. In de kunstwerkplaats kijk je je ogen uit bij de Wildhanging tentoonstelling en warm je je aan de open haard.

Kunstenaars en fotografen uit Hengelo, Enschede en Almelo tonen vanaf deze dag hun werk in de fonkelnieuwe kunstwerkplaats aan de haven van Hengelo. Deze creatieve talenten maken kans te worden geselecteerd voor een reizende tentoonstelling langs havensteden tussen Rotterdam en Berlijn. De Wildhanging is tot en met donderdag 21 april te bezichtigen. Van maandag tot en met donderdag op afspraak en op vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur vrije inloop.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.