Datum zo 14 mei Locatie Oyfo Kunstenschool
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Open dag Oyfo Kunstenschool

Maak op zondag 14 mei kennis met Oyfo Kunstenschool tijdens onze open dag! Van 12.00 tot 16.00 uur zijn onze deuren geopend en kun jij het uitgebreide aanbod van de Kunstenschool bekijken.

De open dag van de Kunstenschool vindt plaats tijden de WAK (Weekend van de Amateurkunst) en zal om 12.00 uur geopend worden door het Hengelo’s OchtendKoor en 'Je Bent Wie Je Band' met een optreden in de theaterzaal en de machinehal van ons Techniekmuseum, waarna je om 12.30 uur de Kunstenschool routes kunt lopen.

Routes

Om kennis te maken met het hele aanbod van Oyfo Kunstenschool, kun je een route volgen. Tijdens deze route loop je door de studio’s, via het museum en de verschillende lokalen. Zo ontdekt je het totale aanbod van onze Kunstenschool. Maak op deze manier kennis met muziek, dans, theater en beeldende kunst.
Wil je de complete route volgen? Zorg dan dat je er om 12.15 uur bent!

Open lokalen

Benieuwd welke docenten er les geven bij Oyfo Kunstenschool of wil je even 'proeven' aan een instrument dat je tof lijkt? Vanaf 14.30 uur zijn de leslokalen geopend voor een bezoekje. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met de docenten, vragen te stellen en om uit te proberen. Voor dans en theater geldt dat je om 14.45 uur en 15.15 een lesje kunt volgen, voor de andere onderdelen kun je vrijblijvend naar binnen lopen.

Verenigingen

Niet alleen ons eigen aanbod zal te bezoeken zijn. Deze dag zullen ook andere verenigingen laten zien wie ze zijn tijdens. Speel jij bijvoorbeeld al een instrument en wil je graag deelnemen in een orkest? Maak in onze foyer kennis met de verschillende verenigingen die dit aanbieden.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.