Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Open Huis Bataafse Kamp

Terug naar overzicht
Datum za 11 sep. Locatie Bataafse Kamp
Bataafse Kamp 6
7551 HN Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 11.00 - 15.00 uur

Open Huis Bataafse Kamp

Bezoek nog 1 keer je school!

Omdat de project leiders van Wonen in Bataafse Kamp vaak de vraag hebben gekregen van oud-leerlingen en oud-medewerkers of het mogelijk is om nog 1 keer de oude school te bezoeken en herinneringen op te halen, hebben ze besloten om op zaterdag 11 september open huis te houden.

Het is dan mogelijk om tussen 11.00 en 15.00 uur een rondje door het gebouw heen te lopen en nog 1 keer de sfeer te ervaren van de school. Spreek af met jouw oud-klasgenoten of laat jouw partner en/of gezin zien waar je les kreeg of misschien wel les gaf. Ook als je er niet op school hebt gezeten, maar graag het gebouw ook eens van binnen wilt bekijken ben je van harte welkom!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

woneninbataafsekamp.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.