Open muziekmiddag Eendracht-Excelsior

Terug naar overzicht
Datum za 04 jun. Locatie Clubgebouw “Excelsiorhuis”
Geerdinksweg 40
7555 DN Hengelo

Open muziekmiddag Eendracht-Excelsior

De Koninklijke Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior is op zoek naar nieuwe leden!

Om de jeugd tot ± 12 jaar, maar natuurlijk ook andere geïnteresseerden, bekend te maken met de grote verscheidenheid aan muziekinstrumenten, wordt er op zaterdagmiddag 4 juni a.s. een “open muziekmiddag” georganiseerd. Voor iedereen die het leuk vindt om muziek te maken, dit nog niet doet, of al lang geen muziek meer heeft gemaakt. Gewoon op een informele en gezellige manier muziekinstrumenten uitproberen.

Er zijn leden van Eendracht-Excelsior aanwezig om het gebruik van de diverse instrumenten te demonstreren.

Gezellige middag

Is het even te druk, dan kan er een drankje worden genuttigd. En voor de kinderen is er een springkussen om de wachttijd door te komen. Al met al wordt het gewoon een gezellige middag!

Vind je het leuk om samen muziek te maken en aan te sluiten bij Eendracht-Excelsior, er liggen formulieren klaar waarop je je gegevens achter kunt laten. Heb je nu al genoeg niveau om mee te spelen, dan wordt er samen met jou een plekje gezocht bij een van de onderdelen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.