Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Open Zondagen Heemtuin Weusthag: juli thema 'Eetbare planten'

Terug naar overzicht
Datum zo 04 jul. Locatie Heemtuin Weusthag
Van Alphenstraat 15a
7556 JT Hengelo

Openingstijden:

Zondag 13.00 - 16.00 uur

Open Zondagen Heemtuin Weusthag: juli thema 'Eetbare planten'

IVN Hengelo organiseert in juli weer de zogenoemde Open Zondagen. Het thema is ‘Eetbare planten ‘. De heemtuin is de juli zondagen open van 13-16 uur.

In de Heemtuin Weusthag staan veel planten die gegeten kunnen worden. De granen op de akkers, de groenten en keukenkruiden in de boerentuinen veel vruchten. Hier kun je zien hoe boontjes en courgettes groeien, wat het verschil is tussen haver en rogge. Je kunt bekijken aan wat voor boom walnoten groeien. Al die planten zijn door kweken en selectie voortgekomen uit wilde planten – en ze komen uit alle delen van de wereld,

Maar er groeien in Nederland in het wild nog steeds planten die gegeten kunnen worden, als groente als smaakmaker of om hun geneeskrachtige werking.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

ivn.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.