Muziek

Operamatinee La Dolce Vita

Terug naar overzicht
Datum zo 16 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Maak van een gewone zondagmiddag een onvergetelijke middag!Stichting Bernhards Ontmoeting organiseert dit voorjaar een sprankelend matinee La Dolce Vita in de Schouwburg Hengelo. Bij La Dolce Vita komen drie zaken samen: muziek, ontmoeting en gezelligheid. Je geniet hier van de mooiste, meest romantische, spectaculaire, moderne en klassieke opera’s en musical. Genieten van heerlijke Italiaanse hapjes met prachtige zang (aria, ballades, klassieke tophits) in een gezellige sfeer.Deze editie zijn er twee sopranen en drie tenoren: Sandra Fluttert en Elena Kopanychuk & Jeroen van Haagen en Michael de Lange. Erwin Strikker is de pianist.

Dolce Vita is een samenwerking tussen Stichting Bernhards Ontmoeting en Schouwburg Hengelo. Een kaartje kost €30 per persoon, inclusief de hapjes en exclusief de consumpties.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 30,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.