Datum zo 22 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Stichting Bernhards Ontmoeting organiseert dit najaar voor de derde keer een sprankelend matinee La Dolce Vita in de Schouwburg Hengelo. Bij La Dolce Vita komen drie zaken samen: muziek, ontmoeting en gezelligheid. Je geniet hier van de mooiste, meest romantische, spectaculaire, moderne en klassieke opera’s en musical. Genieten van heerlijke Italiaanse hapjes met prachtige zang (aria, ballades, klassieke tophits) in een gezellige sfeer.La Dolce Vita is een heerlijke voorstelling voor iedereen die op luchtige wijze kennis wil maken met opera en musical. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend. Toegankelijk voor iedereen én u leert er ook nog wat van. Geniet van de vele hoogtepunten uit de opera- en musicalwereld en laat u meeslepen onder het genot van Italiaanse hapjes.

Programma Na de vorige twee uitverkochte operamatinees, brengen we een nieuw gevarieerd programma met Sandra Fluttert (lyrisch sopraan), Elena Kopanychuk (sopraan) en de 3 tenoren Jeroen van Haagen, Edgar Bloemen en Michael de Lange (Tenorissimo). Zij worden begeleid door pianist Erwin Strikker. Er is weer veel te genieten voor liefhebbers van vocaal-symfonisch repertoire, ludieke duetten, ontroerende aria's, en ook humor ontbreekt niet. Uniek is deze keer een spectaculaire uitvoering van de beroemde Poppenaria uit de opera Les Contes d’Hoffmann van Offenbach. Kortom: een middag vol entertainment.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 30,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.