Orgelimprovisatieconcert Sietze de Vries Kristalkerk

Terug naar overzicht
Datum za 19 nov. Locatie Kristalkerk
P.C. Hooftlaan 2010
7552 HE Hengelo

Orgelimprovisatieconcert Sietze de Vries Kristalkerk

Op zaterdagavond vooraf aan eeuwigheidszondag geeft organist Sietze de Vries een orgelimprovisatieconcert in de Kristalkerk in Hengelo, P.C. Hooftlaan 210. Het programma bevat een aantal orgelimprovisaties over geliefde liederen van deze zondag, zoals "Eens als de bazuinen klinken", psalm 90 en "Voor alle heiligen". Daarnaast klinken er orgelwerken van J.S. Bach.

Sietze de Vries is als organist verbonden aan de Groninger Martinikerk. Hij concerteert, doceert en jureert in vele Europese landen. Tijdens en na zijn studie maakte hij naam door niet minder dan 15 prijzen te winnen bij diverse orgelconcoursen. Hoogtepunt was het winnen van het internationale improvisatieconcours te Haarlem in 2002. Artikelen van zijn hand over kerkmuziek, orgelbouw en improvisatie verschijnen regelmatig in diverse internationale bladen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Toegang vrij, na afloop collecte.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.