Datum wo 08 feb. t/m za 11 feb. Locatie Kunstwerkplaats De Möllerwerf
Oude Boekeloseweg 33e
7553 DS Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 8 februari 12:00 - 18:00 uur
Donderdag 9 februari 12:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10 februari 13:00 - 20:00 uur
Zaterdag 11 februari 12:00 - 18:00 uur

Overlap Fashion Swap ad Werf

Van 8 t/m 11 februari tijdens de Week van de Circulaire Economie kunnen bezoekers kleding ruilen op de OVERLAP FASHION SWAP aan de WERF. Het event vindt plaats op een unieke industriële plek: Kunstwerkplaats De Möllerwerf aan de Oude Boekeloseweg 33 in Hengelo. Vier dagen lang kunnen mensen hun garderobe op een duurzame manier vernieuwen. Het mode- en textielplatform Overlap organiseerde al eerder kledingruil Pop Ups in Enschede en Hengelo. Ze wil mensen bewustmaken van de overconsumptie en overproductie van kleding en textiel. Door kleding met elkaar te ruilen, geef je kleding die je toch niet meer draagt een tweede leven. Je maakt iemand anders blij en je hoeft zelf geen nieuwe kleding te kopen. Niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor onze leefomgeving. Win-win!

Kleding ruilen: hoe werkt dat?
Medewerkers van Overlap waarderen de ingebrachte kleding met punten. Hoe hoger de kwaliteit en ‘hipheid’, hoe meer punten het kledingstuk scoort. Deze punten zijn weer in te wisselen voor andere items. Als je niet datgene vindt wat je zocht of na het ruilen punten overhoudt krijg je een puntenkaart voor een volgende swap. Geen punten? Dan is kopen (contant of pinnen) ook een optie, of bij onvoldoende punten bijbetalen. Heb je nog Overlap-punten van een vorige swap, neem ze mee!

De kleding wordt met zorg behandeld en gepresenteerd. Daarom wordt er per swap (uitgaande van een aantal dat ligt tussen de 1 à 5 stuks) een kleine servicebijdrage van €3,00 per persoon gevraagd.

Eten en drinken

Tijdens het bezoek op de OVERLAP FASHION SWAP aan de WERF is er een stand waar je een kop
koffie, thee en (zoete) lekkernijen kunt nuttigen.

Meer informatie via deze link
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Entree is gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.