Overprikkeld Brein Tour

Terug naar overzicht
Datum do 23 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Charlotte Labee komt terug naar Schouwburg Hengelo met haar Overprikkeld Brein Tour. Charlotte: 'In de huidige maatschappij krijgt het brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Flikkerende beeldschermen, deadlines op werk en verontrustende berichten in de media schreeuwen om onze aandacht en laten deze vervolgens niet meer los. Hierdoor krijgen ook jouw hersenen meer prikkels te verwerken dan ooit eerder het geval was in onze miljoenen jarenlange evolutie.Het is een situatie die bij veel mensen leidt tot een overprikkeld brein. Het overprikkeld brein is een van de grootste opkomende problemen in de moderne wereld en kan tot uiting komen in stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen. Ook jij herkent bepaalde van deze problemen ongetwijfeld uit je eigen omgeving.Ondanks de zorgwekkende toename van deze aandoeningen blijft de onderliggende oorzaak vaak onderbelicht. Hier hoop ik met de Overprikkeld Brein Tour verandering in te brengen. Tijdens deze interactieve lezing deel ik de belangrijkste oorzaken en oplossingen voor overprikkeling met je, inclusief praktische tools en tips die je kunt inzetten om meer grip te krijgen op je brein en leven.'Kaartverkoop alleen via charlottelabee.com

Wanneer is de Overprikkeld Brein-lezing iets voor jou?Je wilt je kennis over het brein uitbreidenJe wilt weten waarom je soms terugvalt in bepaalde negatieve patronenJe wilt vanuit meer geluk, balans en ontspanning door het leven gaanJe wilt een manier vinden om uit de rat race te stappenJe wilt beter voor jezelf (en je gezin) zorgenNa de Overprikkeld Brein-lezing ken jij de belangrijkste oorzaken én oplossingen voor overprikkeling. Aan de hand van concrete tips en praktische inzichten leer je op een toegankelijke manier hoe je een overprikkeld brein kunt voorkomen of weer in balans kunt brengen om zo gezonder, energieker en gelukkiger door het leven te gaan.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,95

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.