Datum t/m zo 03 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Donderdag t/m zaterdag 20.00 - 23.00 uur
Zondag 14.00 - 17.00 uur

Overtijd

Van donderdag 31 maart tot en met 3 april 2022 kan je weer genieten van de nieuwe voorstelling van Twents Theater en zoals de titel al doet vermoeden speelt de tijd een grote rol in deze productie.

In de voorstelling blijf je bij Toon en Stien van ’t Moddergat, die de varkens van de hand willen doen en met meerdere dorpsgenoten zich proberen om te scholen. Om erachter te komen hoe zij dit doen en welke hilarische acties hiervoor nodig zijn zal je met eigen ogen moeten gaan bekijken.

Twents dialect

Het van stokpaardje van Twents Theater blijft het geliefde Twentse dialect, terwijl bezoekers die het Twents niet onder de knie hebben het verhaal ook goed kunnen volgen. Humor is een belangrijk ingrediënt, verfrissende live muziek en een jonge showdansgroep voor het recept van een avond van vermaak en plezier.

Ticket verkoop

De voorstelling wordt gegeven in de Schouwburg Hengelo. Haal hier vast je ticket online!

Let op: de voorstelling op zondag heeft een andere tijd.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.