Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Oyfo viert feest

Terug naar overzicht
Datum t/m do 14 okt. Locatie Oyfo
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Oyfo viert feest

Het is feest bij Oyfo! In oktober opent Oyfo namelijk officieel. Daarom staat Oyfo 8 t/m 14 oktober in het teken van deze opening. Deze week zijn er verschillende activiteiten bij het Techniekmuseum en de Kunstenschool.

Activiteiten

Om de opening met jou als bezoeker te vieren kun je deelnemen aan extra activiteiten. Zo kun je op zaterdag 9 en zondag 10 tinkeren bij Oyfo. Tinkeren? Dat is doen en denken tegelijk! Ben jij de haas of de schildpad? Ga de uitdaging aan, werk met verschillende materialen, bundel de krachten en verzin een oplossing voor de challenge.

En ook een aantal machines gaan draaien! De vrijwilligers willen jou kennis laten maken met de onze machines. Zo zal onze vrijwilliger Johan je vertellen over de Twentse textielindustrie bij onze textielmachines en nemen je mee in het verhaal over Heemaf. Of ken je de oude telefooncellen van vroeger nog? Inmiddels zijn we dag en nacht bereikbaar door de komst van de mobiele telefoon, maar dat ging vroeger heel anders! Ga op onderzoek uit en luister naar de verhalen van onze vrijwilligers.

Openingsweek

Wat begon met een droom, is in de afgelopen jaren uitgewerkt, bijgesteld, gebouwd en nu daadwerkelijk gerealiseerd. In de oude fabriekshal van Hazemeijer Hengelo komen vanaf nu techniek, erfgoed, dans, muziek, theater en beeldende kunst samen. Van 8 t/m 14 oktober is het de hele week feest bij Oyfo. Naast onze reguliere activiteiten organiseren wij extra activiteiten. Zo vinden er in de Kunstenschool open lessen plaats, organiseren ze extra workshops en zijn er (open) optredens.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.