Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Panama Pictures

Terug naar overzicht
Datum vr 23 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Panama Pictures

Alles is voortdurend in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde, ook al is niet elke verandering waarneembaar. We kunnen de klok niet stilzetten. De uren ontglippen ons vaak, maar lijken op andere momenten weer elastisch. ‘The Future is not what it used to be’ is een fysieke en zintuiglijke voorstelling over het mysterie van de tijd. Over het verlangen van de mens om samenhang te creëren in een gefragmenteerde wereld.

Op zwevende objecten balanceren de performers hoog in de lucht. Elkaar vasthoudend boven de gapende afgrond ontrafelen ze de samenhang tussen tijd en zwaartekracht. Zonder houvast begeven ze zich in het luchtledige. Ze omarmen het risico en spelen met onze waarneming van de tijd. Panama Pictures weet dans met acrobatiek en live muziek te vervlechten tot een meeslepende show. De performers worden live begeleid door een nieuwe, spannende compositie van Strijbos & Van Rijswijk en muzikant en performer Davide Bellotta.

Reserveren

Vanwege de coronamaatregelen dien je per huishouden of sociale eenheid te reserveren. Reserveer hier je plek.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.