Datum za 18 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

PART is een spannende voorstelling waarin dans, muziek en geluidstechnologie samensmelten tot een ‘immersive’ zintuiglijke ervaring. In de kern is PART een voorstelling over leegte en fragmentatie. Wat blijft er achter als we iets terugtrekken of verwijderen? Wat komt er aan het licht als we het geheel ontrafelen en de individuele delen bekijken? Leegte wordt vaak geassocieerd met verlies, maar PART laat zien dat het ook nieuwe mogelijkheden, letterlijk nieuwe ruimte oplevert, juist nu.Met strijkkwartet opus 132 van Beethoven als vertrekpunt, deconstrueren en spelen de dansers, de musici en choreograaf Amos Ben-Tal met de notie van leegte. Mede door de magische geluidscompositie van Salvador Breed, neemt PART het publiek mee op een emotionele en filosofische reis door ruimte, beweging en klank.Inleiding Bij deze voorstelling wordt een Engelstalige inleiding gegeven. Deze kost €2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.Tip! Bestel de Danspas voor slechts €107,50.

OFFprojects is een collectief van voormalig dansers van het Nederlands Dans Theater en het Batsheva Ensemble rondom choreograaf en musicus Amos Ben-Tal. Het gezelschap maakt multidisciplinaire voorstellingen, zoals Howl, in samenwerking met Spinvis. Daarmee won de groep de Dioraphte Dansprijs 2016.Amos Ben-Tal combineert dans graag met disciplines als muziek, tekst en beeld. Hij werkte lang onder de vleugels van Korzo Producties. In 2012 richtte hij OFFprojects op.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.