Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Paw Patrol Live (2+)

Terug naar overzicht
Datum wo 22 jun. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 12 januari 2022. Gasten die kaarten hadden voor de oude datum hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.De dag van de Grote Race in Avonturenbaai is aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen! Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Dit muzikale, heldhaftige avontuur is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. PAW Patrol is niets te dol! Dus na de show komt één van de pups nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.De enorm populaire pups, bekend van Nick Jr., zijn de komende periode in een selectief aantal grote Nederlandse en Vlaamse theaters te zien, waaronder in Schouwburg Hengelo. De voorstelling wordt gespeeld door een Nederlandse cast en is volledig Nederlands gesproken. De voorstelling is te zien om 13:30 uur en 16:30 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.