Datum zo 07 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Oorspronkelijk was het de bedoeling van de 7 Nijmeegse muzikanten die PEBB vormen een New Orleans funkbandje te beginnen. Door de brede muzikale belangstelling van de diverse bandleden waaierde het repertoire al gauw uit richting diverse andere muziekstijlen. Op het repertoire staan nu onder andere stukken van The Crusaders, Grant Green, Lou Donaldson, The Rebirth Brass Band en natuurlijk het onvergetelijke Snoopy van The Playboys. PEBB is daarmee een onbeschrijflijke combinatie van funk, jazz, soul en whatever de band en het publiek verder leuk vinden. Optredens van PEBB kenmerken zich door dansbare nummers, weinig vaste afspraken, dus veel improvisaties en vooral een aanstekelijk spelplezier van de bandleden. Dat de band in de kelder van de residentie van de trompettist repeteert verklaart natuurlijk de naam: Paul Elshout’s Basement Band.KaartenVerkrijgbaar aan de deur van The Green Room op zondag 7 januari.

Jazzclub Hengelo viert dit seizoen haar 25 jarig bestaan en is nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te verschaffen aan veelbelovende amateur- en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten. Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand live jazzoptredens in The Green Room, het gezellige en intieme theatercafe van Schouwburg Hengelo. Een mooie, centraal gelegen locatie die niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een prima plek is waar u -onder het genot van een hapje en drankje- naar goede, live jazzmuziek kunt luisteren!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 10,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.