Datum za 10 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Saar woont in een stad die in twee delen gescheiden is door een brede rivier: zonder bruggen. Aan Saars kant van de rivier hebben mensen veel pech. Zakken vol echte, tastbare en voelbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht; er valt niet aan te ontkomen. Maar waarom hebben Saar en haar vader meer pech dan de mensen aan de overkant van de rivier? Dat is toch heel oneerlijk? Saar steekt de rivier over om een antwoord te vinden op haar vragen. Wat ze aan de overkant aantreft is misschien nog wel schokkender dan alle pech bij elkaar: een compleet pech-systeem van makers, planners en verdelers die geen oog hebben voor de mensen aan de overkant. Lukt het haar te winnen van deze pech-molen?Tip! Bestel de Jeugdserie 8 - 12 jaar en bezoek drie voorstellingen voor slechts € 27,00!

Pech van George & Eran Producties is een muzikale magisch-realistische familievoorstelling over het heft in eigen handen nemen en het gevecht met een oneerlijk systeem. In een fantasierijke wereld wordt de vinger op de zere plek gelegd van kansenongelijkheid, armoede en een kloof die steeds maar groter wordt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.