Datum za 26 nov. Locatie 't Noaberhoes
Vondelstraat 5
7551 BA Hengelo

Pepernoten Party

Het is weer bijna Sinterklaas en daarom organiseren Maikel en Vanessa van de Vakantiespelen Dichtersbuurt een leuke Pepernoten Party voor kinderen van 2.5 t/m 9 jaar! En het leukste: De kinderen mogen verkleed komen als sint of pietje!

Tijdens deze leuke middag gaan de kinderen pepernoten bakken en mogen ze een eigen Speculaaspop versieren. Ondertussen komt Pietje Andrea langs om lekker Pieten Samba te dansen. Buiten is er ook iets te beleven: De kinderen kunnen een echte pietendiploma halen. Zo leren ze bijvoorbeeld om pepernoten te strooien, hoe ze een pakje door de schoorsteen moeten gooien of te balanceren en hun evenwicht te bewaren zoals pieten dat moeten doen op de daken. Tenslotte is het nog mogelijk om een verlanglijstje te maken of een tekening/kleurplaat voor sinterklaas te tekenen of kleuren.

Ouders/verzorgers voor kinderen t/m 4 jaar zijn ook welkom tijdens deze middag en krijgen een lekker kopje thee of koffie aangeboden. Zij hebben gratis toegang.
Op deze pepernoten party mogen de pepernoten natuurlijk zeker niet ontbreken! En aan het einde van de middag mogen kinderen hun schoen komen zetten. Deze kunnen de ouders/verzorgers de volgende dag weer komen halen.

Aanmelden

Tot en met 14 november is het mogelijk je aan te melden voor de pepernoten party! Betaling vooraf via tikkie in het aanmeldformulier. Aanmelden kan via deze link. De inschrijving is pas geldig na betaling. Bij niet op tijd betalen wordt de inschrijving geannuleerd. VOL=VOL!

Tijdsblokken op leeftijd

2.5 t/m 4 jaar van 13:00 - 15:00 uur
5 t/m 9 jaar van 15:00 - 17:00 uur

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.