Kinderen

Peppa op Avontuur (2+)

Terug naar overzicht
Datum do 26 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Knor, knor! Kijk wie we daar hebben!Het vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen naar Schouwburg Hengelo met de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa op Avontuur! Peppa, haar grappige broertje George, haar vriendjes en Papa Big bereiden zich voor op een spannende kampeertocht in het bos.Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor. Zing en swing lekker mee met de leukste liedjes en laat je betoveren door de kleurrijke decors en het prachtige poppenspel!

Pssst Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. En natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.