Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het strand (2+)

Terug naar overzicht
Datum wo 20 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het strand

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, beleeft samen met haar vriendjes een spiksplinternieuw avontuur in de vrolijke familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’.

Schoolreisje

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Deze voorstelling is te zien om 11:00 en 16:00 uur. Kaarten bestel je via Schouwburg Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.