Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Peuterfestival KLEURRIJK: Geel (2+)

Terug naar overzicht
Datum zo 01 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Peuterfestival KLEURRIJK: Geel (2+)

In familiefestival ‘Kleurrijk’ kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm.

In de voorstelling ‘Geel’ wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele live muziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie.

Bij festival ‘Kleurrijk’ begint de ontdekkingsreis in de foyer. Bezoekers kunnen spelen met de wondere wereld van kleuren en figuren. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel. Of maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij de hoofdrol speelt! In de aangrenzende zalen zijn twee muzikale voorstellingen over kleur te zien die onderdeel vormen van de ontdekkingsreis: Geel (2+) en Pim Pam Paars (2+)

Reserveren

Vanwege de coronamaatregelen dien je per huishouden of sociale eenheid te reserveren. Reserveer hier je tickets.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€9,50 Normaal tarief
€7,50 CJP/jeugd

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.