Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Pianorecital door Marie François

Terug naar overzicht
Datum zo 11 okt. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7551 AG Hengelo

Openingstijden:

Zondag 16.00 - 17.00 uur

Pianorecital door Marie François

Marie François is een zeer getalenteerde, sprankelende en bevlogen Belgische pianiste. Ze rondde haar studie in Maastricht summa cum laude af, volgde een postgraduate studie en studeert nu verder in Fiesole. Haar debuutalbum Eclectic/ Being me (Challenge Records) stond nog dezelfde maand in de top tien op Apple Music. Ze treedt niet alleen op in Europa, maar ook in de Verenigde Staten. Haar brede belangstelling en grote toewijding brengen haar ook op nieuwe paden.

Op het programma staat werk van Chopin, Beethoven, Tsjaikovsky, Debussy en Gershwin.

Het programma duurt ongeveer een uur, de stukken worden door Marie François toegelicht.

Kaarten

De hoeveelheid plaatsen is beperkt. Toegangskaarten zijn alleen te verkrijgen via de website van Schouwburg Hengelo. Bestel zoveel kaarten als je per huishouden nodig hebt.

Uiterlijk in de week voor het concert krijg je het programma me t een toelichting per e-mail toegestuurd en een overzicht van de regels die gelden in en om de Waterstaatskerk.

Concerten duurt ongeveer een á twee uur, daarnaast gelden er diverse maatregelen voor de veiligheid van u als bezoeker, de artiest en de vrijwilligers.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€18,00
cjp: €5,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.