Vitaly Pisarenko - ode aan Oekraïne

Terug naar overzicht
Datum za 08 okt. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat
7551 AG Hengelo

Vitaly Pisarenko - ode aan Oekraïne

Met ongeloof zag meesterpianist Vitaly Pisarenko hoe zijn geboorteland begin dit jaar in een verwoestende oorlog werd meegesleurd. Met dit concert brengt de in Oekraïne geboren pianovirtuoos een homage aan zijn geboorteland. Op het programma staan onder meer werken van Schubert en Liszt. De opbrengst van het benefietconcert gaat naar een goed doel in Oekraïne en het concert is gratis toegankelijk voor Oekraïense vluchtelingen.

Vitaly Pisarenko

Vitaly Pisarenko is een fenomeen: hij won de Eerste Prijs op het International Franz Liszt Pianoconcours in 2008 en trad op in de grote zalen en festivals wereldwijd, waaronder de Musikverein (Wenen), Teatro Colón (Buenos Aires), het Grachtenfestival in Amsterdam en het International Keyboard Festival in New York. The New York Times omschrijft Pisarenko als een: “Immensely gifted pianist…with prodigious technique, myriad shadings and scrupulous accuracy”.

Tickets

Tickets voor dit concert bestel je via de website van Holland Piano Series.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

t/m 17 jaar €10,00
CJP € 19,50
Standaard € 27,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.