Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Pieces of our heart

Terug naar overzicht
Datum za 03 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Pieces of our heart

“Pieces of our heart“ is het slotstuk, de allerlaatste voorstelling van de vijf Focus wedstrijdteams. Na de start van deze teams drie jaar geleden, was het succes groots. Met 11 Nederlandse en 5 Europese titels moderne- en showdans zijn de teams een gevestigde naam binnen de wereld van de wedstrijddans geworden. Het gezamenlijke avontuur van deze teams houdt op. We pakken hiervoor groots uit. De 45 talentvolle dansers brengen in “Pieces of our heart” nog éénmaal alle choreografieën van de afgelopen seizoenen ten tonele. Gecombineerd met de persoonlijke verhalen over deze dansen door choreografen Kim Hilderink en Hille Torenvlied wordt het een voorstelling met een lach en een traan. Laat je verrassen door het talent, ontroeren door de stukken en genieten van hetgeen wat ons altijd tot elkaar brengt: dans.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 10,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.