Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Pietengym

Terug naar overzicht
Datum wo 02 dec. Locatie Tom's Kickboksen
Höltersweg 2a
7556 BX Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 16.00 uur

Pietengym

Om je goed voor te kunnen bereiden op de komst van Sinterklaas organiseert Tom's Kickboksing woensdag 2 december om16:00 uur een pietengym voor kinderen tussen 4 en 10 jaar.

Klimmen over daken, pakjes door de schoorsteen gooien en nog veel meer leuke oefeningen staan klaar om uitgevoerd te kunnen worden door de kinderen.

Tijdens de pietengym zullen er tevens sport Pieten aanwezig zijn om de kinderen extra goed te begeleiden & natuurlijk hebben zij ook wat lekkers bij zich!

Pietendiploma en opgeven

Wil jij sporten als een echte Piet en je Pietendiploma behalen? Schrijf je dan nu in door een e-mail te sturen met je naam en achternaam naar info@tomskickboksen.com

RIVM richtlijnen

*Bij Tom's Kickboksing houden ze zich natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen er geen volwassenen blijven kijken helaas.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.