Kinderen

Pippi Powerrrrr (8+)

Terug naar overzicht
Datum vr 07 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De niet in één hokje te vangen Pippi maakt plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr. Geïnspireerd door moedige, eigenzinnige rolmodellen als Billie Eilish, Simone Biles en Greta Thunberg. Én al die influencers die in 2023 van zich gaan laten horen! Deze spannende tijd, waarin er zoveel gebeurt en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt om frisse inzichten en nieuwe powerrrrr.Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend volop aan. Een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous.

Het Laagland is een jeugdtheatervoorziening die op regionale en (inter-)nationale podia een breed publiek verrijkt met eigenzinnig kwaliteitstheater dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassenen ontroert. Ze spreken het publiek aan op de kracht van hun verbeelding en op hun inlevingsvermogen. Met herkenbare verhalen die gaan over de complexiteit van (op)groeien en je eigen plek in de wereld innemen. Ze moedigen aan verder te kijken dan de wereld die je al kent.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 11,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.