Muziek

play The Everly Brothers Part II

Terug naar overzicht
Datum wo 21 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Na het succes van The Wieners play The Everly Brothers in 2019 komen de meestervertolkers van Don en Phil Everly nu met Part II! Naast klassiekers als Wake Up Little Susie en Till I Kissed You, dit keer ook prachtige, minder bekende pareltjes én Everly-songs die bekend zijn in cover-versies van andere artiesten.De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80. Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale. Part II: een ode aan de Koningen van de Samenzang door dé rock 'n' roll tributeband van Nederland!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 21,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.