Datum za 28 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Van 26 januari t/m 1 februari vindt de Poëzieweek 2023 plaats. Het thema van de Poëzieweek is ‘vriendschap’. Het Valerius Ensemble speelt in afwisseling met twee dichters delen uit strijkkwartetten van Mozart, Haydn, Vanhal en Von Dittersdorf. Dit omdat deze componisten bevriend met elkaar waren en circa 1785 in Wenen ook daadwerkelijk samen hebben gespeeld. Later is dit “The million dollar quartet” genoemd. De dichters zijn Ellen Deckwitz en Wouter Munsterman, de stadsdichter van Hengelo. Let op! De film "Close"die aansluitend wordt vertoond is uitverkocht. Uw entreebewijs (met een gereduceerd tarief) geeft enkel toegang tot het programma in de middenzaal.

Het programma wordt georganiseerd door het Valerius Ensemble in samenwerking met Hengelo Leest en Filmhuis Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.