Poëzieweek: Poëzie, Muziek en Film

Terug naar overzicht
Datum za 28 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Poëzieweek: Poëzie, Muziek en Film

Voor het vierde achtereenvolgende jaar mogen wij Poëzie, Muziek & Film ontvangen in onze schouwburg. Dit jaar is het thema van de Poëzieweek ‘vriendschap’. Het Valerius Ensemble speelt in afwisseling met een aantal dichters, die voordragen uit eigen werk, klassieke kamermuziek van onder anderen Mozart en Haydn; vrienden van elkaar die ook samen regelmatig uitvoeringen gaven. Na Poëzie en Muziek in de theaterzaal, krijgt de middag een vervolg met een bij het thema passende film in de filmzaal.

Valerius Ensemble

Het Valerius Ensemble is opgericht in 1988 door André Kerver, klarinettist, en René Geesing, cellist. Het ensemble heeft al die jaren inhoud gegeven aan haar doelstellingen, het professioneel hoogwaardig brengen van klassieke kamermuziek en het waar mogelijk verzorgen van jeugdmuziekeducatie. In samenwerking met verschillende dichters organiseert het ensemble jaarlijks Poëzie, Muziek en Film.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.