Kinderen

Poppenkast (5+)

Terug naar overzicht
Datum zo 29 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Poppenkast (5+)

De poppenkast van de familie Rozenwater trekt al eeuwenlang door het land. En al die jaren spelen Jan Klaassen, Katrijn, Pierlala en de Draak de sterren van de hemel. Er komt alleen niemand meer kijken. De poppen luisteren niet meer en doen hun eigen zin... Meneer Rozenwater zet het hele handeltje daarom te koop. Juffrouw Beddengoed grijpt in en stuurt de poppen lekker met pensioen. Maar: dat wíllen de poppen helemaal niet en komen in opstand!Tip!Bestel de Jeugdserie 4-6 jaar voor slechts €19,50.

De Toneelmakerij maakt gedurfd, kwalitatief jeugdtheater voor alle leeftijdsgroepen, met liefde voor taal, interdisciplinair experiment en maatschappelijke betrokkenheid.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 7,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.