Sport & Spel

Pre-Games in Twente

Terug naar overzicht
Datum za 25 sep. Locatie HC Twente & FBK Stadion

Pre-Games in Twente

Op zaterdag 25 september vinden de Pre-Games in Twente plaats. Deze Pre-Games zijn een testcase voor de organisatie van de Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente. Op basis van hun ervaringen tijdens de Regionale Spelen kunnen zij een nóg mooier Nationale Spelen in 2022 organiseren.

Tijdens de Pre-Games worden de volgende sporttoernooien georganiseerd op de volgende locaties:

Inschrijven

De sporters kunnen zich nu inschrijven voor de Pre-Games door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar inschrijven@specialolympics2022.nl. De documenten kunnen hieronder worden gedownload:

De inschrijvingen zijn tot en met 14 augustus 2021 geopend. De inschrijfvoorwaarden zijn te lezen in het document ‘Inschrijfprocedure en algemene voorwaarden’. In de week na 14 augustus ontvang je een bevestiging van de inschrijving. Nadere informatie over het programma, tijden en adressen volgen nog.

Vragen? Neem dan gerust contact op via: inschrijven@specialolympics2022.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.