Proefmiddag bij Oyfo Kunstenschool

Terug naar overzicht
Datum zo 28 aug. Locatie Oyfo Techniekmuseum
Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Openingstijden:

Proefmiddag bij Oyfo Kunstenschool

Op zondag 28 augustus wordt het nieuwe cursusseizoen afgetrapt met de Proefmiddag. Tussen 14.00 en 16.00 uur maak je kennis met de vele mogelijkheden die Oyfo Kunstenschool biedt. Ontmoet enthousiaste docenten en proef de sfeer van het ruime aanbod en het unieke gebouw.

Alle lokalen zijn deze middag vrij toegankelijk om een kijkje te nemen bij ons muziek-, dans-, theater-, en beeldende kunstaanbod. Je hoort overal muziek spelen, mag zelf een instrument proberen en ondervindt welke creativiteit jij kwijt kan in onze Beeldende Kunstlokalen. Dans mee in één van onze danszalen of ontdek of je acteren leuk vindt. Zit er iets voor jou bij? Vraag dan een gratis proefles aan!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

oyfo.nl
info@oyfo.nl

Prijzen

Gratis entree

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.